Har du spørgsmål? Ring idag på
40 42 73 41

Graderservice

Professionel graderservice

Som specialist i graderservice med mere end 15 års erfaring, kan jeg udføre entreprenørarbejde og specialopgaver af enhver slags. 

Jeg kører med en utrolig effektiv og professionel Case 836c grader med det sidste nye Leica laser styringsteknik og GPS maskinstyring, der kan klare alle opgaver. 
Jeg bruger den nyeste teknologi og udstyr til at udføre deres arbejde og sikre, at resultaterne er præcise og af høj kvalitet, så du får det bedste resultat.

Jeg tilbyder alt indenfor regulering af:

●    Veje
●    Pladser
●    Plansiloer
●    Klargøring til asfalt mm.
●    Parkeringspladser
●    Byggerier
●    Ridebaner 

Jeg udfører regulering af jord mm. til diverse større og mindre projekter. Uanset om du skal have en plan grund til et nyt byggeri, en ny parkeringsplads, en ny ridebane eller noget helt fjerde, kan jeg hjælpe. Jeg udfører planering til enhver opgave. 

Du er velkommen til at kontakte mig uforpligtende for at høre mere om hvad jeg kan tilbyde, eller hvis du ønsker en god løsning specialdesignet til dit projekt.  

Graderservice i Skjern, Herning og resten af landet

Herning Graderservice holder til mellem Skjern og Herning, men kører gerne ud og hjælper private og erhvervskunder overalt i hele landet.

Ingen opgave er for stor eller for lille for mig, og jeg sørger altid for at hver enkelt opgave skræddersyes efter de ønsker og krav I har. 
Jeg tilbyder hurtige og pålidelige services, og du som kunde kan være sikker på, at arbejdet vil blive udført til den aftalte tid og pris, samt til deres fulde tilfredshed.

 

Kontakt mig i dag hvis du skal have udført graderservice

Har du brug for en professionel og erfaren entreprenør, til at udføre en større eller mindre opgave indenfor graderservice? Så kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak om opgaven. Sammen finder vi den bedste løsning til en fornuftig pris.

Kontakt mig allerede i dag på telefon +45 40 42 73 41 eller send en mail til juelsgaard@os.dk, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Ring i dag for et godt tilbud

 


Herning Graderservice har over 100 likes fra private og erhverv på Facebook

Herning Graderservice - Lundgårdvej 4, 6900 Skjern
Telefon: +45 40 42 73 41
juelsgaard@os.dk