Etablering af ridebane

Planering og etablering af ridebane i Skjern, Herning og resten af landet

- Vi sørger for at du får en fuldstændig jævn ridebane

Når der skal etableres ny ridebane, er det vigtigt at skabe det helt rigtige underlag der hverken bliver for blød eller hård, og som samtidig kan klare daglig belastning fra heste der trænes på arealet. 

Hos Herning Graderservice tilbyder jeg planering og afretning af ridebaner. Jeg har over 15 års erfaring med forskellige reguleringsopgaver heriblandt planering af ridebaner, veje, stier, pladser, inden byggerier og meget mere. 

Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på planering og afretning af ridebane, så kontakt mig allerede i dag og hør mere på telefon
+45 40 42 73 41 eller mail juelsgaard@os.dk

Planering af ridebane med grader

Jeg udfører regulering og afretning af indendørs og udendørs ridebaner i alle størrelser.

Planeringen udføres med en professionel Case 836c grader, der er udstyret med det sidste nye Leica laser styringsteknik og GPS maskinstyring. Denne grader kan planere alle veje, pladser og anlæg, og ingen opgave er for stor eller for lille. 

Som din samarbejdspartner, kan du forvente en pålidelig fagmand, der lægger stor vægt på altid at overholde de indgåede aftaler til den aftalte tid og pris. Derudover er jeg meget grundig og præcis i mit arbejde, og lægger stor vægt på at udføre arbejdet i topkvalitet. 

Skal du have etableret en ny ridebane? Kontakt os for en god aftale

Skal du have etableret en ny ridebane, eller reguleret den nuværende så den er helt plan? Så kontakt Herning Graderservice allerede i dag. I samråd med dig, skræddersyer vi en løsning der passer til de ønsker og behov du har til den nye ridebane. 

Kontakt mig og hør mere på telefon +45 40 42 73 41juelsgaard@os.dk eller via kontaktformularen på siden, så vender jeg tilbage hurtigst muligt. 

Herning Graderservice har beliggenhed i Skjern nær Herning, men jeg kører gerne ud og hjælper private og erhvervskunder i hele landet med større og mindre opgaver. 

Kontakt os i dag og hør mere


Herning Graderservice har over 100 likes fra private og erhverv på Facebook

Herning Graderservice - Lundgårdvej 4, 6900 Skjern
Telefon: +45 40 42 73 41
juelsgaard@os.dk