Planering af græsplæne og andet jord i Skjern, Herning og resten af landet

Skal du have udført planering af græsplæne, eller et andet større eller mindre område? Det kan være du har en ujævn have, eller skal i gang med et nybyg, en parkeringsplads eller have etableret en ridebane på en grund, der skal være plan? 

Så kontakt Hernings Graderservice allerede i dag! Med mere end 15 års erfaring indenfor forskellige graderservices, kan jeg hjælpe med alle opgaver indenfor feltet, intet projekt er for småt eller for stort. 

Til at udgøre planeringen af jorden, har jeg en professionel Case 836c grader, der er udstyret med det sidste nye Leica laser styringsteknik og GPS maskinstyring. Med denne grader kan jeg planere alle veje, pladser, anlæg mm., så den ujævne jord bliver helt lige og plan. 

Planering af græsplæne 

Har du en ujævn græsplæne, som du er træt af? Så kan det være en god investering at få reguleret jorden, så du får en flot og lige plæne. 
En græsplæne er fra naturens side sjældent helt jævn, men derimod ofte med huller og bakker og andre ujævnheder. 
 
En ujævn græsplæne kan være en udfordring, når der skal slås græs, bygges byggerier, etableres indkørsel mm. Uanset hvor ujævnt området er, kan Herning Graderservice hjælpe med at regulere jorden, så du får et flot og lige underlag, som både gør det nemmere at pleje græsplænen og samtidig giver et flot syn. 

Kontakt os uforpligtende hvis du ønsker et godt tilbud på planering af græsplæne eller ønsker at høre mere. Vi hjælper med at få din plæne helt flot og jævn. 

Skal du have hjælp til planering af jord? Så kontakt os for en god aftale

Hvis du skal have reguleret jorden på et større eller mindre areal, så ring til Herning Graderservice i Skjern allerede i dag. Jeg står klar til at hjælpe dig med professionel planering for private og erhvervskunder i hele landet. 

Du er også velkommen til at ringe for at høre mere, eller kontakte mig for at få et uforpligtende tilbud. Så snart jeg ved mere om hvad du ønsker lavet, kan jeg udarbejde et fornuftigt tilbud på din opgave. 

Kontakt mig allerede i dag på telefon +45 40 42 73 41, mail juelsgaard@os.dk eller via kontaktformularen på siden, så vender jeg tilbage hurtigst muligt. 

Kontakt os i dag og hør mere


Herning Graderservice har over 100 likes fra private og erhverv på Facebook

Herning Graderservice - Lundgårdvej 4, 6900 Skjern
Telefon: +45 40 42 73 41
juelsgaard@os.dk